Kategóriák
Elérhetőségek:

Telefonszám: +36-30/633-1383

Email: postmaster@retroauto.hu

TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Hírlevél

Klímatisztító fertőtlenítő

Főkategória >Autóápolás, autókozmetika >Klímatisztító fertőtlenítő

Autó klímatisztító

Autó klíma fertőtlenítő spray és bomba

Az autólégkondicionáló rendszere felhalmozhatja a baktériumokat, melyek károsíthatják mind a légkondicionálót, mint az egészséged, ha rossz szagok csapnak fel a klíma bekapcsolását követően, itt az ideje, hogy beszerezz egy autó klímatisztító spray-t Az idő múlásával vagy a nem megfelelő karbantartás miatt a penész a gombák és más mikroorganizmusok növekedésnek indulnak az autó klímarendszerében. A baktériumoknak a klíma környezete kiváló hely a szaporodásra. A legárulkodóbb jele annak, hogy elszaporodtak a klímádban, hogy orrfacsaró bűze lesz bekapcsoláskor.


Sorrend:

 

prev
12
next

A klímatisztító készítmények és a klímatisztítás fontossága

Éreztél már kellemetlen szagokat mikor bekapcsolod az autó klímáját vagy jelenleg is szenvedsz az enyhén orrfacsaró büdös klíma szagtól ?
Ha a felsoroltak közül valamelyik igaz a klímádra vagy bakapcsolás után egyből szagos akkor az azt jelenti, hogy nagy a baj. Az jelenti, hogy megtámadták a baktériumok és gombák azaz a kellemes meleg levegő ami áramlik a klíma felől főleg télen elszaporította a baktériumokat.

Klímatisztítás nélkül

Ezek a klímában található gombák veszélyeztetik mindenkinek az egészségét aki beül az autó utasterébe. Ilyen esetekben erősen ajánlott felkeresni egy autószervizt ahol foglalkoznak autó klímával. Ennek az eljárásnak lehetnek kimagasló költségei. Ha nem szeretne sokat költeni a klímatisztításra.
Az itt található klímatisztító készítmények 100% -os megoldást kínálnak a klímatisztítás problémájára.
Nézzünk bele hogyan működik az autó klíma berendezése, hogy jobban megértsük miért keletkeznek a gombák és baktériumok az autó klíma rendszerében. Az autó klíma egy elpárologtatáson alapuló környezetben működik, ami elősegíti a gombák szaporodását. A kellemes hideg levegővel bekerülnek az utastérbe majd a légutakba. Ez betegsége kialakulásához vezet. Ez az egyik legfőbb ok, hogy sose hagyd ki a klímatisztítás műveletét a nyári felkészülésből.

Klímatisztítás nanoezüst segítségével

Továbbá a legtöbb készítmény kellemes illatot kölcsönöz az autód belterébe. A legfejeltebb klímatisztító spray-k tartalmaznak nanoezüst részecskéket melyek még komolyabb tisztítást eredményeznek.
A klímatisztítás 3-4 hónapig nyújt védelmet, hiszen a folyamat sosem áll le. Ezért kell rendszeresen igénybe venni a klímatisztító hab vagy spray segítségét. Nem csak a kellemetlen szagokat, de a egészségre káros anyagokat is elpusztítja a megfelelő klímatisztítás.