Kategóriák
Elérhetőségek:

Telefonszám: +36-30/633-1383

Email: postmaster@retroauto.hu

TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Hírlevél

Felnitisztítók


Felnitisztítók 

Felnitisztító spray és kefe

A megfelelő felnitisztító kiválasztása során érdemes a felni anyagát figyelembe venni, bizonyos felnitisztító készítmények kárt tehetnek a felületben.  A felnitisztítók speciális kémiai vegyületeket tartalmaznak melyek kiválóan alkalmasak a felnik tisztítására.

Az autó felnire gondolhatunk úgy is mint egy jó pár cipőre, kiegészítik a megjelenést és nem csak funkcionálisan tesznek szolgálatot mindennapokban. Sajnos a kerekeket nehezebben lehet tisztán tartani ápolásukhoz is sokkal nagyobb előkészületekre van szükség.

A kerekek állandóan szennyeződnek hol a fékpor hol az út pora. A felnitisztítás rendszeres elvégzése kulcsfontosságú éppen úgy, mint az autó karosszériájának mosása.  Érdemes nem csak felnitisztító spray-be beruházni, de hozzátartozó felnitisztító kefébe is, főleg, ha több küllős felnit használunk az autón.

Jó helyen jársz, ha szeretnéd magasabb szintre emelni az autóápolást hiszen a Retro Auto Kft. autóalkatrész kereskedés készletében a legjobb felnitisztító spray -k megtolhatóak minden igényre.


Sorrend: