Kategóriák
Elérhetőségek:

Telefonszám: +36-30/633-1383

Email: postmaster@retroauto.hu

TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Hírlevél
Blog
2021.10.15 09:03

Miért fontos a Gyanta eltávolítás az autó karosszériájáról ?

Az útfelületek borítását, mint köztudott a kátránnyal terítik le. Ez a sötét, vastag és összetett anyag melyet szinte minden útfelületen használnak. Miközben haladunk rajta az autóval a kerekek felkapják a kátránydarabkákat. Melyek a karosszéria alsó részére és egyéb karosszéria részekre tapadnak. Nem csak rosszul néz ki tőle az autó, hanem egy idő után az autó fényezését és felsérti.  A másik nagy probléma pedig a gyanta mely a fákról hullik rá az autóra. Rászárad és puszta vízzel vagy háztartási anyagokkal lehetetlen eltávolítani anélkül, hogy a fényezés megsérüljön.  

 

A rendszeresség fontos az autóápolásban. Az aszfaltból, kátrányból vagy gyantából származó szennyeződés behatolnak a festék szerkezetébe, és visszafordíthatatlan károkat okoz. Ha hosszú ideig hagyjuk az ilyen típusú szennyeződéseket, az ronthatja az autó fényezett felületét.

Az autó állapotának megóvásához érdemes rendszeresen letakarítani a rátapadt kátrányt vagy gyantát.

A speciálisan erre a célra kialakított gyanta eltávolítok tökéletes megoldást kínálnak anélkül, hogy kárt tegyenek a fényezésben.

A gyanta eltávolító további felhasználási területei

A nyári utazás rendszerint bogarakkal teli lökhárítóval végződik. A szárított rovarokat nem könnyű eltávolítani. A puszta samponozás nem elegendő, hiszen a rovarok odatapadnak. Ekkor érdemes bevetni a gyanta eltávolítót. Rendkívül gyors és könnyen használható készítmény, amely lehetővé teszi a szerves szennyeződések eltávolítását foltok és csíkok nélkül. Festett, műanyag és üveg elemeken gond nélkül használható.

 

A gyanta eltávolító multifunkcionálisan felhasználható a makacs szennyeződések eltávolítására az autó külső felületén. Erős oldószer mely nem károsítja az autót, nyugodtan beépítheted az autótisztítás rutinjába. Nem csak a makacs foltokat, de enyhébb koszokat is lazán oldja. Jó választás lehet minden autós számára.