Kategóriák
Elérhetőségek:

Telefonszám: +36-30/633-1383

Email: postmaster@retroauto.hu

TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Hírlevél
Blog
2021.02.12 08:05

Miért érdemes kormányvédőt használni ?

Ha sokat szoktál vezetni, akkor már ismerős a helyzet vagy már van is kormányvédőd. Tudod milyen kényelmetlen tud lenni a kormánykerék tapintása. A tenyered izzad ettől csúszóssá válik a felülete vagy kikezdi a tenyered. Az ilyen kényelmetlenségek elvehetik a vezetés élményét vagy az útra való összpontosítást, ami kockázatos lehet. A megfelelő kormányvédő megvéd a téli hidegtől nyáron pedig a forró kormánytól. kormányvédő gyártók sok féle-fajtával álltak elő, hogy mindenki megtalálja a legjobbat mind stílusban mind anyagában. A nagy kereslet miatt kedvező áron lehet hozzájutni. Lentebb áttekintünk néhány kormányvédő fajtát és főbb előnyeiket.

 

A biztonság növelése: Az autód kormánya állandó használatban van ez kopáshoz vezet és elveszíti a szép borítását és a kényelmes tapadását. Ezért a kormányod csúszós lesz, kellemetlen lesz érintése. A kormányvédő erősen ráfeszülnek a kormányodra emiatt mindig jó fogást és tapadást biztosítanak.

Kényelem növelése: Hosszú vezetéseknél főleg nyáron, jön elő ez az előnye a kormányvédőknek. Tenyered izzad vagy nagyon forróvá válik a kormányod. Télen ez még rosszabb mivel hosszú ideig nagyon hideg tudd maradni a kormányfelület. A kormányvédővel azonban mindez elkerülhető. Védenek a hőtől és a hidegtől. Ezzel növelik az kényelem érzetet.

Belső kinézet javítása: Készletünkben nagyon sok féle gyártó és anyag közül választhatsz. Barátságos áron kapható: Bőr kormányvédő, Szilokon kormányvédő és szöveg kormányvédők is. Több mintával ez lehet sportos, állat mintás vagy egyszerűen csak színes. Megtalálod az ízlésednek a megfelelőt, ami még a kocsi belteréhez is passzol.

Kormány állagának megőrzése: A kopás elkerülésének érdekében érdemes már az első alkalomtól feltenni a kormányvédőt ezzel megmented a kopástól, éppen úgy mintha a telefonodra raknál tokot.

Felsoroltunk néhány előnyt, most jön, az a rész, hogy kormányvédőt anyagot kell választani.

Valódi bőr kormányvédő: Ez az anyag a legelegánsabb. Népszerű sokan választják a bőr kormányvédőket. Ez az anyag csúszásmentes, jól szellőzik a bőr alap természeténél fogva és mentes a rossz szagoktól is. Kellemes tapintás mellett, gyors és egyszerűen felhelyezhető.

Szöveg kormánykerék védő: Az időjárási viszonyoktól ez az anyag védi meg legjobban a kezet. Általában egy speciális szöveg anyagot használnak a kormányvédő gyártók. Csúszásmentes és izzadsággától is egyben. Kényelmes és pihentető tudd lenni a jól választott mintával.

Szilikon kormányvédő: tökéletes választás annak, aki igazán extra tapadást szeretne. Sajnos nem annyira tartósak, mint a szintetikus vagy a bőr kormányvédők, de cserébe nagyon masszívan tapadnak a kormányra és tökéletesen ellenállnak a hideg-meleg váltakozásnak.

Tipp a kormányvédő huzat felrakásához:

A méretpontos kormányvédő felhelyezése van, hogy komoly erőfeszítéseket igényel, ha végképp úgy érzed nem fog felmenni érdemes felmelegíteni a kormányvédő huzat felületét. Erre legegyszerűbb eszköz a hajszárító. Ezt a módszert ne alkalmazzuk, ha a belső bélésben gumi található, mert könnyen kárt tehetünk benne.

Minden autósnak megvannak a maga elképzelései a tökéletes kormányvédőről. Reméljük írásunkkal közelebb hoztunk a legjobb kormányvédő kiválasztásához. Ha megtaláltad a megfelelőt rendeld meg ha pedig nem akkor gyere el hozzánk és segítünk megtalálni.