Kategóriák
Elérhetőségek:

Telefonszám: +36-30/633-1383

Email: postmaster@retroauto.hu

TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Hírlevél
Termék részletek


Klímatisztító Clim 400ml 000862 Atas

Klímatisztító Clim 400ml 000862 Atas
 • Klímatisztító Clim 400ml 000862 Atas
 • Klímatisztító Clim 400ml 000862 Atas
1 873 Ft
Klímatisztító Clim 400ml 000862

⚡ A megrendelt alkatrészeket futárszolgálatunk 2-3 napon belül kiszállítja!
👦 Személyesen hatalmas készlettel várunk
📞 Telefonszámunk: +36-30/633-1383
💳 Készpénzes és bankkártyás fizetésre is van lehetőséged
 • Klímatisztító hab Atas Clim és frissítő 400ml

  Klímatisztító Atas Clim speciális habjának köszönhetően teljesen tisztítja és fertőtleníti a klímaberendezést. A megfelelő hatás elérése érdekében pontosan kövesse a tartályon található használati útmutatót.

  Könnyen használható autó klímatisztító hab készítmény, amely hatékonyan fertőtleníti és frissíti az autó légkondicionálót, használat után kellemes illatot hagyva az autóban. A még jobb hatékonyság érdekében egy csövet is mellékelnek hozzá így mélyen nehezen elérhető helyekre is belehet fújni a klímatisztító spray -el.  Semlegesíti az állati eredetű idegen szerves szagokat és amelyeket a rovarmaradványok okoznak.

  Használati útmutató:

  Tegye a csövet a tartályra, távolítsa el a pollenszűrőt, és szórja be a készítményt arra a helyre, ahová a szűrőt fel akarták szerelni

  Kapcsolja be a légkondicionálót közepes teljesítménnyel és várjon 60 másodpercet, majd kapcsolja ki a légkondicionálót, és tegye vissza a szűrőt a helyére

  A palackban lévő készítmény mennyisége 2-3-szoros felhasználást tesz lehetővé

  A készítmény otthoni légkondicionálókban is használható

  Gyártói ajánlás:

       Védje a napsütéstől és a + 50 ° C feletti melegítéstől

       Jól szellőző helyiségekben használható

  Csomagolás: 400 ml-es cső

  A nagy hatékonyságú fertőtlenítő és tisztító vegyületnek köszönhetően higiénikusan tiszta, szagmentes levegőt érhetünk el az Atas Clim klímatisztító segítségével. Teljesen megtisztítja és higiénikusan fertőtleníti a csöveket, lamellákat és az autó légkondicionáló rendszerének minden egyéb elemét. Egyszerűen használható klímatisztító spray hatékonyságát tovább növeli a mellékelt cső amit a tetején található fejegységhez lehet rögzíteni, ezzel mélyen belehet fújni a klímatisztítót. Minden autótípus klíma rendszeréhez használható, nem hagy nyomott és nem károsítja az autó klímaberendezését. Nem csak az autó klímáját takaríthatod vele, de otthonod és irodád klímáját is.  Az optimális hatás elérésnek érdekében figyelmesen olvasd el a felhasználási tájékoztatóan található bővebb információkat és kövesd az ott leírt használati utasításokat. 

 • Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  05451