Kategóriák
Elérhetőségek:

Telefonszám: +36-30/633-1383

Email: postmaster@retroauto.hu

TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Hírlevél
Blog
2021.02.19 07:37

Autóalkatrész nagyker

A Retro Autó Kft. autóalkatrész kis- és nagyker, örömmel látjuk az új partnereket.

 

Kiszállítás Másnapra!! Azonnal kedvezmények

Minden termékünk raktárról azonnal elérhető!

  • Autóalkatrészek Keleti és Nyugati
  • Autókozmetika
  • Autófelszerelések
  • Autós Kiegészítők
  • Szerszámok
  • Lámpák

 


Azokat az újdonsült partnerek jelentkezését várjuk, akik tovább értékesítés céljából vásárolják meg az általunk kínált termékeket. Telefonon várjuk a jelentkezőket - a konzultációt követő megegyezés után azonnali kedvezményt biztosítunk. Célunk a hosszútávú együttműködés és a hibátlan kiszolgálás.

 

A velünk együttműködő cégek, kiszolgálását, gyorsan és mindig rugalmasan kezeljük. Üzletpolitikánkra jellemző a kedvező ár és a fair hozzáállás legyen szó bármilyen igényről. Ezt mi sem bizonyítja jobban minthogy sok-sok partnerünkkel több mint 10 éve dolgozunk együtt. Termékeink széles skálán mozognak, autófelszerelések és autóalkatrészek mellett további termékkel is várunk. Specialitásunk a keleti nehezen beszerezhető főleg Lada alkatrészek.

 

Viszonteladóink kiszolgálását úgy alakítjuk ki, hogy az a legmegfelelőbb legyen. Lehet szállítás partnereinken keresztül vagy saját kollegáinkkal is.  Érdemes ellátogatni hozzánk az első vásárlás előtt, hogy feltárulkozzon az Autóalkatrész nagyker készletének nagysága és betudjuk mutatni a szekértői csapatunkat, de az utánozhatatlan Retro Autós hangulatért is érdemes benézni hozzánk az autóalkatrész kereskedésbe.

 

Várjuk új autóalkatrész viszonteladói partnerek jelentkezést a következő elérhetőségek egyikén:

 

Üdvözlettel, Retro Autó Kft. autóalkatrész kis- és nagykereskedelem