Kategóriák
Elérhetőségek:

Telefonszám: +36-30/633-1383

Email: postmaster@retroauto.hu

TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Hírlevél

Csavarlazító


Csavarlazító

Ha arra gondolunk, hogy mi okozza a legtöbb gondot az autószerelés során a rozsda és a korrózió, az egyöntetű válasz az anyák és csavarok esetében.

A rozsda hatására és egyéb korróziós behatásoknak köszönhetően sok esetben lehetetlen küldetés egy -egy csavar meglazítása. Ebben az esetben jönnek a képbe a csavarlazító készítmények. Amely csavarok nagy párának vannak kitéve megnövelik a csavar korrodálásának esélyét ekkor beszélhetünk berohadásról.

A rozsda és a korrózió a csavarok és anyák esetében az egész alkatrész meghibásodásához vezethet. Ezért fontos, hogy mielőbb kezeljük a rozsda problémáját, mielőtt a kár bekövetkezik.

Bár a rozsda nem minden formája észlelhető láthatóan. A csavar mozgását már az egészen kis mértékű rozsda befolyásolhatja.

A csavarlazító spray-k még a legesélytelenebb helyzetekben is okozhatnak meglepetéseket ezért érdemes bevetni. Minden esetbe mielőtt drasztikusabb megoldáshoz folyamodnánk.

Ha a felhasznált kötőelemek a helyükön vannak beragadva a rozsda miatt nincs jobb megoldás mint a csavarlazító bevetése a behatoló spray feloldja a menet körüli rozsdát. A kezelés után ütögesse meg kalapáccsal. Ez segít, hogy a csavarlazító behatoljon a mélyére. Így az eltávolítás könnyebb lesz.

Ha annyira erős a beragadás, hogy nem lehet megmenteni akkor már csak a kivágás maradt. Ettől használhatatlan lesz a csavar ebben az esetben is érdemes lehet használni a csavarlazító készítményeteket.


Sorrend: