Kategóriák
Elérhetőségek:

Telefonszám: +36-30/633-1383

Email: postmaster@retroauto.hu

TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Hírlevél

Féktisztító


Féktisztítók

Féktisztítók vagy alkatrész tisztító, színtelen főként a fékek megtisztítására és az autó motor részeinek tisztítására szokták használni. Kiválóan tisztít és főként nem hagy semmilyen nyomott vagy maradékot az oldószer elpárolgása után. Kifejezetten gyúlékony anyag, nem ajánlott műanyag fújni és más hasonló anyagokra, mert erős vegyülete kár tehet benne. Sok helyen használják eszközök maradéktalan tisztítására. Hatékony azonban veszélyes vegyszer.

A féktisztító az autószerelésben és szerelési munkák során egy egyszerű módszer a por és lerakódások eltávolítására, melyek elkerülhetetlenül előfordulnak a fék berendezéseken a használat során. Használatával csökkenthetjük a káros, levegőben szálló szennyeződéseket. Úgy alkotják meg a féktisztító spray-k belső vegyületeit, hogy hatékonyan oldja fel a féklerakódást és -zsírt, és elhordja azt lefolyásként. Annak ellenére, hogy nagyon hatékony és erősen oldja a lerakodó akár beleégett piszkokat a megfelelő használat mellett teljesen biztonságos a környezetre és a felhasználóra.

Féktisztító fő felhasználási területei

  • Tárcsafék
  • Fékbetét
  • Féknyereg
  • Fékbetét

Alapvető tulajdonsága minden tisztítónak, hogy Gyorsan elpárolog, így a kezelt felület tisztán marad a portól, lerakódásoktól és tisztítószer maradványoktól.

Nem korrozív, így biztonságos fémfelületeken

Minden féktisztító használata előtt rázza fel és győződjön meg róla, hogy minden műanyag és lakkozott alkatrészt lefedett, hogy elkerülje az esetleges sérüléseket.
Használja a permetet a fékekre és a fékrészekre, amíg azok teljesen meg nem tisztulnak.


Sorrend: