Kategóriák
Elérhetőségek:

Telefonszám: +36-30/633-1383

Email: postmaster@retroauto.hu

TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Hírlevél

Samponok


Autósampon

Autómosó samponok széles választéka

Amikor eljön az otthoni autómosás ideje fontos a jól megválasztott sampon, mintha csak magunknak választanánk sampon-t. Az autónknak is épp úgy kell a megfelelő autósampon. Emiatt érdemes befektetni megfelelő autómosó samponba.

Továbbá nem érdemes használni a nem autókhoz készített samponokat, mert károsíthatják a fényezést vagy annak védőrétegét. Az autó samponokat speciálisan autófényezésekre készítik így a por és szennyeződések leperegnek a szappannal együtt. Széles választékkal rendelkezünk samponok terén. Nézz körbe és találd meg a neked és autódnak a legfelelőbbet

Az autósampon nélkülözhetetlen tisztítószer minden autótulajdonos számára, aki tisztában van azzal, hogy a folyékony mosószerek és más általános tisztítószerek milyen károkat okozhatnak járművében. A legtöbb általános termékhez hasonlóan sokunkat nem érdekel a tartalma, amíg jó eredményeket ad. Tudatlanul azonban előfordulhat, hogy maró vegyszereket használunk, amelyek veszélyesek a járműre. Ráadásul káros az egészségünkre és a környezetre is. Autósampon minden autótípushoz.


Sorrend: