Kategóriák
Elérhetőségek:

Telefonszám: +36-30/633-1383

Email: postmaster@retroauto.hu

TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Hírlevél

Napvédők


Autós napvédők


Minden autótulajdonos és utas tapasztalta már az autó belső terének felmelegedését a forró nyári napokon.

Az erős napsugárzás hatására, pár óra alatt belső térben minden átmelegszik, a kormány- és az ülések fel forrósodnak, sűrű párás lesz a levegő.

Sok ideig tart mire az autó újra lehűl. A meleg levegő továbbá károsítja az autó elektromos berendezéseit melyeknek élettartalma így megrövidül.

A közvetlen a szélvédőn keresztül érkező UV és sugárzás és a meleg pedig tökreteszi a műszerfal borítását, ami az anyag elfáradásához, majd berepedezéséhez, idő előtti elöregedéséhez vezet.

 


Sorrend:


Napvédő és Napellenzökről bövebben

A megfelelő védelem nélkül hosszú távú károkat okozhatunk autónknak. jó ha mindig használsz autós árnyékolót vagy napellenzőt az autóba de fontos odafigyelni a napvédő autóba használatára.
A fent említett kellemetlen utastér behatások és az autó károsodása könnyedén elkerülhető az autós napellenző használatával a gépkocsiban.

A szélvédő mint legnagyobb üveg felület

A napellenzők nagy részét a szélvédőkre tervezik, mivel ez az autó legnagyobb üvegfelület ezen keresztül érkezik a legtöbb hőhatás és káros UV sugárzás. A leghatékonyabb autó napellenzők fényvisszaverő fólia réteggel vannak bevonva, ezeket a jellegzetes szürke színről lehet felismerni. A felhelyezett autós napvédő kellemes hűvös utasteret biztosít és megóvja az autót.

A legtöbb napellenző könnyedén és gyorsan le- illetve felhelyezhető, kialakításának köszönhetően pedig összehajtogatva kis helyen is elférnek.
Utasok védelmére főleg a fekete színű, általában is mértékben áttetsző árnyékolókat ajánljuk ezek széles körben elterjedtek. Sokféle minta és méret közül válogathatunk.

Védelmet nyújt a napvédő

Az autós napellenző praktikus megoldás lehet, hogy megvédje az utasait, gyermekeit, babáját és az autó utasterét a káros UV-sugaraktól. Az autós napvédő használatával biztosítja a kényelmet a nyári autós kirándulások alkalmával.

Továbbá megvédi az utasok szemét és komfort érzetét. Ezek a napvédők kifejezetten az autó oldalsó ablakaira lettek tervezve. Formájuk és méretük a legtöbb autóra passzolnak. A napsugarak elleni védelmet a mikro perforált fekete árnyékoló szövet garantálja, amelyek tartósak és erősen sötétítenek.

Gyorsan és egyszerűen rögzíthető a tapadókorongoknak köszönhetően, egyetlen egyszerű mozdulattal eltávolíthatóak az ablakról.
A rugalmas keret lehető teszi az összehajtásukat így az autós napellenzők, ha nincs szükség rájuk a legkisebb helyekre is elrakhatóak a kocsiban

Sokféle minta és méret

Kényelmesen megvédheti magát az UV sugaraktól az autós árnyékolók segítségével Utasok védelmére főleg a fekete színű, általában is mértékben áttetsző árnyékolókat ajánljuk ezek széles körben elterjedtek. Sokféle minta és méret közül válogathatunk.