Kategóriák
Elérhetőségek:

Telefonszám: +36-30/633-1383

Email: postmaster@retroauto.hu

TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Hírlevél

Biztonsági mellény, háromszög, elsősegély doboz

Főkategória >Autófelszerelés >Biztonsági mellény, háromszög, elsősegély doboz

BIZTONSÁGI MELLÉNY, HÁROMSZÖG, ELSŐSEGÉLY DOBOZ

 

Láthatósági mellény

A láthatósági mellény jó szolgálatot tesz az autóban, akár életet is menthet. Vékony anyag miatt szinte nem is foglal az autóban helyett, így nyugodtan állandóan az autóban tarthatjuk. A láthatóségi mellényt a munka világából ismerhetjük hiszen sok helyen kötelező. Az autóban nem kötelező, viszont ajánlott. Baleset esetén főleg éjszaka tudjuk hasznát venni, hogy a többi autós felfigyeljen és ne történjen további kár. A fényvisszaverős mellényekből változatos és nagy terjedelmű készletet tartunk, melyek kialakításukban eltérőek. Átlagban neonsárga színben kaphatóak és tépőzárral lehet le és felvenni.

Elsősegély csomagok

Az elsősegély dobozt a KRESZ előírja jobban mondva kötelezi az autóban tartását. Az elsősegély csomagot minden autógyártó alapfelszereltségként biztosítja az autóba. Az elsősegély doboz autóba a legjobb esetben sosem kell elővenni, viszont, ha szükség van rá akkor jó, ha van ezt sok autós nem tartja be, mert feleslegesnek tartja. Ezzel nem értünk egyet ezért is készültünk többféle csomaggal, hogy minden igénynek megfeleljen kínálatunk. Az autós elsősegély dobozoknak van szavatossági ideje ez 3 év. Az idő leteltével le kell cserélin a dobozt. Személygépkocsiba a „B” típusú kell betenni.


Sorrend:


Elsősegély doboz tartalma: Háromszögletű kendő 96x96x136cm: 2 db. Gumi bandázs 6x125cm: 1 db. Fóliakesztyű: 1 pár Ragtapasz 2,5cmx5m: 1 tekercs Hővédő fólia 200cmx140cm: 1 db. Higiénikus arcmaszk (20x20cm fólia) lélegesztetéshez: 1 db. Vágható sebtapasz 4cmx8cm: 6 db. Rozsdamentes acél olló 15cm: 1 db. Steril kötszer 1 nyomopárnával 8cmx2,5m: 3 db. Steril kötszer 2 nyomópárnával 8cmx2,5m: 3 db.