Kategóriák
Elérhetőségek:

Telefonszám: +36-30/633-1383

Email: postmaster@retroauto.hu

TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Hírlevél

Vadriasztók


Nyestriasztók és Vadriasztók 

 

Nyest és vadriasztó autóba

 A nyestek és vadak útjai sok esetben keresztezik egymást az autóutakkal. Főleg gyérebben lakott területeken.

De a nyestek sajnos az álló autókban is komoly károkat tudnak okozni akár a fontos elektromos vezetékeket is képesek elrágni. Világosan látszik, hogy bármilyen módon, de a vadak és az autó találkozása károkkal jár. A károk mértéke lehet kisebb, de akár totálkárosra is törheti az autót egy vad-al való szerencsétlen találkozás.

Átalában az autóban kárt okozó vadak: Őz, Vaddisznó, Szarvas, nyúl, fácán stb. A felsoroltak közül az őzzel való találkozás a leggyakoribb.  A vadriasztók között megkülönböztetünk szaghatáson alapuló vadriasztó szereket és a hang és fényhatáson alapuló védelmező eszközöket. A legtöbb szagalapú vadriasztónk a nyestek ellen védi meg az autót, ezeknek a hatása csak bizonyos ideig tart ki, mivel természetes, illetve mesterséges illatanyagokat használnak a nyest távoltartására.

A legjobb nyestriasztó a Kunagone nyestriasztó, ami természetes anyagkból készült, ezért nem fenyegti a háziállatokat.

Készülékeink vadriasztó autóba hatékonyan elűzhetőek vagy megelőzhetőek a nyestek- és egyéb rágcsálók által okozott elektromos károk. A vadriasztó autóba lehet elektromos mely visító hangot bocsájt ki, így eltávolítja a különböző vadakat az autó közeléből.

 A szagos nyestriasztó az álló autót képes megvédeni az elektromos vadriasztó autóba pedig a menetközben tudja szinte nullára csökkenteni a vadkárokat. Termék kínálautnkban  széles választékkal várunk autós vadriasztókból.

Különböző vadakra alkalmas riasztókat tartunk. Elektromos, ultrahangos vadriasztó több vad fajtára is kifejti hatását, hiszen az emberi fül által nem hallható hang amit kibocsájt elűzi a legtöbb vad fajtát a könryékről. Az elektromos vadriasztó legtöbb esetben a következő vadakra van hatással leginkább : szarvas, őz, nyúl vagy nyest. Az ultrahangos vadriasztók magas frekvenciájú hangot bocsájtanak ki. Így űzik el a vadakat például az őzeket.

Érdemes még természetes eredetű szaggal dolgozó vadriasztót is használni az autóba. A szag nem érezhető ember által, de a nyestek érzik. 


Sorrend: