Kategóriák
Kategóriák
Elérhetőségek:

Telefonszám: +36-30/633-1383

Email: postmaster@retroauto.hu

TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Hírlevél

Akkutöltők, akkusav mérők

Főkategória >Elektromos >Akkutöltők, akkusav mérők

Akkumulátortöltők.

több áram merül ki az akkumulátorból, mint amennyit a generátor visszatölt, az akkumulátornak
nem lesz elegendő energiája az indítómotor forgatásához.
Ilyenkor kell az akkumulátortöltő, mert az akku lemerült.
A lemerült akkumulátor elkerülhető, ha van akkumulátortöltője - egy viszonylag olcsó, de érdemes kiegészítő.
A hálózati áramot használja az akkumulátor elvesztett töltésének pótlására pozitív és negatív vezetékek révén,
amelyek a megfelelő akkumulátoroszlopokhoz kapcsolódnak.

Sorrend:


Akkumulátor töltő

Akkumulátor töltők szinte az élet minden területén alkalmazhatóak, minden eszközünkben található akkumulátor, autókban, motorban, motorcsónakban, telefonban, tabletben sőt még a fűnyírókban is. Jelenleg kínálatunkban megtalálható akku töltők autókhoz és járművekhez a legmegfelelőbbek. Található kisebb csepp töltő a könnyebb tárolás és egyszerű könnyű kezelés érdekében és nagy méretű autós töltők az üzemi felhasználásra például autószervizekben vagy gumiszervizbe.

Milyen akkumulátor töltőt válasszak?

Mindig érdemes átgondolni a töltő felhasználási területeit mielőtt kiválasztjuk. A készletben található töltők különböző felhasználásra legalkalmasabbak. Kisebb-nagyobb teljesítmény és méretek között válogathatsz.

Autós akkumulátor töltő

Az autókban típusonként másfajta akkumulátorokat használnak, más és más gyártók termékeit, minden akkumulátor típusnak megvannak a saját paraméterei a hosszabb életartam és a kíméletesség miatt ezt érdemes szem előtt tartani. A legfőbb szempont, hogy az autónk start-stop rendszeres -e vagy nem. Ha rendelkezik start stoppal akkor az autó akkumulátora is teljesen más fajta, mint egy hagyományos akkumulátor. Ezekhez az akkukhoz mindig start-stop akkumulátor töltőt használjunk. Mivel ezek az akkutöltők kifejezetten a start stop rendszeres akkuk kíméletes töltésére alakították ki.

Teljesen lemerült akku

Több típusból és teljesítményből válogathatsz itt a teljesítmény azért fontos, mert a teljesen lemerült akku-t a kisebb teljesítménnyel rendelkező töltők, képtelenek feltölteni. Ekkor érdemes nagyobb teljesítményt választani. Bizonyos típusok csak indítássegítéshez alkalmasak, némelyik pedig a töltés fenntartásához pl, hosszabb téli tárolás idején.

Nézz körbe a Retro Autó Kft. akkumulátor töltő kínálatában, ha nem találod, amit keresel vedd fel velünk a kapcsolatot!

Van, hogy előfordul, hogy eléltjük lekapcsolni a fényszórókat vagy bármilyen más fogyasztót a kocsiban. Ekkor az akkumulátor lemerül és a kocsi nem indul be mikor menni szeretnénk ez igazán kellemetlen. Ekkor jól jönnek a kis méretű hordozható töltők. Habár érdemes odafigyelni, hogy ne legyen sérült vagy túl öreg az autód akkumulátora. Ezek a tényezők is gyorsan lemeríthetik vagy csökkenthetik az erősségét. Ha új akkumulátorra van szükséged nézz körbe itt: akkumulátorok.