Kategóriák
Elérhetőségek:

Telefonszám: +36-30/633-1383

Email: postmaster@retroauto.hu

TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Hírlevél

Termék kategóriák

Főkategória

Autóalkatrészek és autófelszerelések

A Retro Autó Kft. autósboltban kapható, termékek listája látható kategóriákba szedve. A fő termék csoportjaink az autóalkatrészek és autófelszerelések, de találsz zseblámpákat, telefonos kiegészítőket, szerszámokat és sok kincset amire szükséged lehet. A Retro Autó Kft. fő ismérve alapján készleten tartunk sokat forgatott alkatrészeket és autófelszereléseket és igazi különlegességeket. Nehezen fellelhető máshol nem igazán kapható autós kellékeket, szerszámokat, autóalkatrészeket. Az itt látható termék kategóriák nem fedik le a boltban fellelhető termék kínálat széles skáláját. Folyamatos felöltés alatt vannak a termékek. Ha nem találsz itt valamit vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk!

Az általános autószervizes szerszámok és autószerelő felszerelések mellet megtalálhatóak az autóápolás elengedhetetlen termékei, például autómosó sampon, autómosó kefe, törlőkendők, szivacsok, gumiápolók. A régi autó alkatrész készletünk nagy része a szocialista autóipar gyöngyszemeinek alkatrész ellátásában tud segítségedre lenni. Ennek ellenére más régebbi autótípusok alkatrészeit is tartjuk raktáron.

Erről személyesen az üzletben vagy telefonon tudunk felvilágosítást adni. A keleti autóalkatrész raktárkészletünk legnagyobb részét a népszerű Lada alkatrészek teszik ki. Egészen a Lada 2101, Lada 2105, Lada 2107-től a Lada Samaráig. Lada Niva alkatrészek is jelentős számban képviseltetik magukat 1.6 és 1.7-hez egyaránt. A Lada alkatrészek között megtalálhatóak eredeti korabeli ritkaságok és a gyári Lada pótalkatrészek.

Tartunk még Barkas és Wartburg alkatrészeket. Trabant 1.1 alkatrészeket gyári és utángyártott formában. Dacia - , Škoda alkatrészeket. Autó akkumulátorok elérhetőek egészen az AGM start-stoppos gyártói minőségűtől a retró autókba való kíméletes korhű akkumulátorokig. Karosszéria alkatrészek, kipufogó alkatrészek és sok más egyéb alkatrész is megtalálható. Nézz körbe vagy nézz be hozzánk! Felkutatjuk számodra a hiányzó láncszemet!